Wolf-Garten gereedschap

Wolf-Garten gereedschap

Het Wolf-Garten gereedschap bestaat uit een breed en divers aanbod. Alles wat je maar nodig kunt hebben in het onderhoud van je tuin, dat hebben ze bij Wolf-Garten. Dit bedrijf is een van de grootste bedrijven in de tuinsector in Europa en dat zijn ze niet voor niets.

Wolf-Garten tuinmateriaalHet Interlocken systeem van Wolf-Garten maakt het mogelijk om tuingereedschap met elkaar te combineren. Zo bespaar je tijd omdat je meerdere gereedschappen gewoon bij de hand hebt. Je pakt het gereedschap dat je wilt gebruiken en je klikt het op een steel of ander handvat. Zo kun je kiezen uit veertien handvatten en zestig hulpmiddelen. Denk aan de vele combinaties die je kunt maken.

Het meeste gereedschap van Wolf-Garten is licht en handig te gebruiken. Alles draait om comfort, want deze professionals weten hoe zwaar het is om een tuin bij te houden. Wolf-Garten heeft voor iedere klus de juiste oplossing. Je kunt de grond bewerken zodat er weer genoeg frisse lucht in komt. Je kunt zelfs je pad vrij maken van sneeuw en de vijver onderhouden met het gereedschap van Wolf-Garten. Niet elke oplossing zul je even vaak gebruiken, maar Wolf-Garten heeft in ieder geval overal aan gedacht.

gras trimmenMaak van tuinieren een kunst

Wolf-Garten biedt je de mogelijkheid om rechtop te tuinieren. Er is bijna geen reden meer om je nog te bukken en je rug zal je dankbaar zijn. Door het Interlocken systeem kun je hulpstukken aan handvatten klikken. Met een druk op de knop verwissel je een kop of handvat en je kunt ze dan aan de gordel hangen. Dankzij dit systeem zul je weer kunnen genieten van het werken in de tuin.

Wolf-Garten heeft gereedschap voor het snoeien van bomen waarbij je de steellengte zelf kunt instellen waardoor je iedere boom te lijf kunt gaan met hetzelfde gereedschap. Hierdoor hoef je niet steeds weer een ander gereedschap te gaan kopen. Dit bespaart dus geld, maar ook ruimte in de schuur.

Ze hebben bij Wolf-Garten ook grasscharen die ideaal zijn voor randen en het trimmen van gazons, maar je kunt ze ook gebruiken langs muren en hekken. De stalen borstels of vegers halen gemakkelijk het onkruid en mos uit uw pad of oprit. De Wolf-Garten snoeizaag is dan weer speciaal ontworpen om snel en soepel door het hout te gaan.

Ook de wasbare tuin handschoenen zijn onmisbaar als men werkt in de tuin. De handschoenen zorgen ervoor dat je handen niet vuil worden, zodat je de dag erna gewoon netjes voor de dag kunt komen. Ook hebben de palm en vingertoppen extra bescherming. Het is altijd veiliger met handschoenen aan.

De schoffel van Wolf-Garten is speciaal ontworpen om boomverzorginggrond los te maken rond rotspartijen en bloemperken en de hakselaar versnippert snel jouw tuinafval.

Wolf-Garten voor iedere klus

Dit Duitse bedrijf biedt alles dat uw gazon nodig heeft, van zaaien tot maaien en verticutren. Ook voor plant en boomverzorging moet je beslist bij Wolf-Garten zijn. Zo blijven uw struiken, bomen, hagen en bloemperken in goede conditie, want elke stuk tuingereedschap van Wolf-Garten is met zorg gemaakt.

Wij hebben een groot aanbod van Wolf-Garten gereedschap op onze website. Neem een kijkje en aarzel vooral niet als je vragen hebt contact met ons op te nemen. Met een garantie van tien jaar op Wolf-Garten producten kunt u zeker lang genieten van het werken in uw tuin.

Snoeien gids © 2016